Προσαρμοσμένες εφαρμογές φωτισμού LED

Λύσεις μελέτης και κατασκευής εξειδικευμένων μονάδων φωτισμού LED που εξασφαλίζουν μέγιστη εξοικονόμιση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος


Η εφαρμογή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας των LED στο φωτισμό μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας όσο και στην προστασία περιβάλλοντος και ανθρώπων από βλαβερές ουσίες. Η χρήση τους ωστόσο σε επαγγελματικούς και κοινόχρηστους χώρους, όπου υπάρχει διαρκής κατανάλωση και ως τώρα φωτίζονται κατά κόρο με λαμπες φθορισμού (προς εξοικονόμηση έναντι των λαμπτήρων πυράκτωσης), δεν τυγχάνει πρακτικής εφαρμογής. Αυτό οφείλεται αφενός στη μέτρια ανταποδοτικότητα και αφετέρου στο υψηλό κόστος, συνδυαζόμενο με την τεχνική πολυπλοκότητα, που απαιτείται για την αντικατάσταση των υπαρχόντων φωτιστικών στοιχείων με νέα, τεχνολογίας LED.

Η εταιρεία μας, με ευρεία εμπειρία στις εφαρμογές ημιαγωγών, μετά από επιστημονική μελέτη και χρήση της κορυφαίας τεχνολογίας Chip-on-Board LED της CITIZEN, μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σχεδιασμού και κατασκευής μονάδων φωτισμού LED προσφέροντας τα παρακάτω οφέλη:
- Μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας
- Προσιτό κόστος με βέλτιστη σχέση τιμής - απόδοσης
- Εξαιρετική φωτεινή ροή (>120 lm/Watt)
- Στοχευμένη απαγωγή θερμότητας για μακρά διάρκεια ζωής
- Υψηλή αντοχή σε εξωτερικούς παράγοντες
- Δυνατότητα διατήρηση υπάρχοντος φωτιστικού σώματος, προσαρμογή των μονάδων σε ποικίλους τύπους περιβλημάτων
- Μελέτη και κατασκευή σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη
- Απουσία βλαβερών ουσιών από τη μονάδα (Υδράργυρος, Μόλυβδος)

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ LED. (ΦΥΛΛΑΔΙΟ PDF)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: COB LED vs ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ